Sosyal Medya

Güncel

Türkiye’ye inancımız tam gazı artırmaya devam

Skoda CEO’su Vahland, 2009’dan beri sürekli artan performansla Türkiye’de çok başarılara imza attıklarını belirterek, “Dünyada büyük potansiyele sahip ender ülkelerden biri olan Türkiye’de, gelecekte de başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz” dedi.



Skoda’nın Türkiye’de birkaç yıldır satışlarını ve pazar payını artırması, Türkiye’nin ÅŸirket içindeki imajını parlattı. Yakından takip edilen Türkiye pazarı hakkında görüÅŸ alışveriÅŸinde bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Skoda CEO’su Prof. Dr. Winfried Vahland, Yüce Auto Skoda yetkililerini kutlayarak markanın Türkiye’deki yeni yapılanmasıyla ilgili incelemelerde bulundu.

1 MÄ°LYONLUK SATIÅžA Ä°MZA ATTI

Vahland, “Bugüne kadar olduÄŸu gibi gelecekte de Türkiye pazarında Skoda markasının bayrağını baÅŸarıyla taşımaya devam edeceÄŸiz” dedi. Vahland, “Önümüzdeki yıllarda da geliÅŸimimize ara vermeyerek, hızlı ÅŸeritte yol almayı sürdüreceÄŸiz” ifadesini kullandı. Markanın pek çok pazarda satışlarını artırdığını, markanın 120 yıllık tarihinde ilk kez 1 milyon adetlik satış adedini aÅŸtığını da hatırlattı ve Türkiye’de de 2009 yılından bu yana ara vermeden büyümeye devam ediyoruz. ” diye konuÅŸtu.

TÜRKÄ°YE ÖNEMLÄ° POTANSÄ°YEL

Vahland, dünyada çok az ülkenin, Türkiye gibi büyük bir potansiyeli barındırdığını kaydederek, “Bugüne kadar olduÄŸu gibi, gelecekte de baÅŸarı hikayelerimiz sürecek. Markamızın Türkiye’de çok parlak bir geleceÄŸi olacağına gönülden inanıyorum. Birçok insan Premium yerine tüm otomobil beklentilerini karşılığı içi Skoda almak istiyor. Avustruya’da ikinciyiz, Ä°sviçre’de üçüncüyüz, Davos’ta ise birinciyiz ki burası Avrupa’nın en zengin yeri. Ä°nsanlar Octavia Combi’yi buralarda çok tercih ediyorlar“ dedi

Ä°STANBUL’A SUPERB’Ä°R TRANSFER

2010 yılından bu yana tüm model yelpazelerini yenilediklerini, model sayısını 7’ye çıkarttıklarını, uluslararası pazarlardaki varlıklarını güçlendirerek, ciddi pazar paylarına ulaÅŸtıklarını belirten Prof Dr. Vahland, “Bunda markanın kalbi Octavia’nın büyük payı var. Geçen yıl satışları yüzde 8.3 artışla 400 bin adedi buldu.” dedi. Yeni nesil Superb’in aÄŸustos ayında Türkiye’de satılmaya baÅŸlanacağını hatırlatan Prof Dr. Vahland, aracın ayrıca, mayıs ayında düzenlenecek Ä°stanbul Autoshow Fuarı’nda da sergileneceÄŸine dikkat çekti.

2015’E Ä°YÄ° BAÅžLANGIÇ YAPTIK

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, 2015 yılına iyi bir baÅŸlangıç yaptıklarını ifade ederken “ Yılı 14 bin 537 ile kapatmıştık. Bu sene de satışlarımızı 16 bin 500 adet ve daha yukarılara çekmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Skoda’nın global olarak devam etmekte olan yeni kurumsal kimlik deÄŸiÅŸim çalışmalarını da gösterme fırsatı bulduk“ dedi. Yüce Auto Skoda Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ahmet Yüce ise, “ Vahland’a 2.5 sene önce, Ä°stanbul Autoshow Fuarı’nda verdiÄŸim sözlerin bugün gerçekleÅŸtiÄŸini ve bunun kendisi tarafından yapılan bu ziyaretle takdir edildiÄŸini görmek motivasyonumuzu artırdı“ dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.